MENÚ DEL DÍA

(del 17 al 21 de octubre)

Entrants / Entrantes

Crema de blat de moro / ou / civada / coriandre
Crema de maíz / huevo / avena / cilantro
Maiscreme / Ei / Hafer / Koriander
Cream of corn / egg / oats / coriander

Verat / pastanaga / taronja / fonoll
Caballa / zanahoria / naranja / hinojo
Makrele / Karotte / Orange / Fenchel
Mackerel / carrot / orange / fennel

Principals / Principales

Xulla / romesco / tomàtiga / colflori
Panceta / romesco / tomate / coliflor
Hühnerflügel / Safranreis / Rucola
Bacon / romesco / tomato / cauliflower

Bacallà / albergínia / sèrum de llet
Bacalao / berenjena / suero de leche
Kabeljau / Aubergine / Buttermilch
Cod / eggplants / buttermilk

Lasanya / espinacs / nous / panses / ricotta
Lasaña / espinacas / nueces / pasas / ricota
Lasagne / Spinat / Nüsse / Rosinen / Ricotta
Lasagna / spinach / nuts / raisins / ricotta

Postres / Postre

Xocolata / regalèssia / cacauet
Chocolate / regaliz / cacahuete
Schokolade / Lakritz / Erdnuss
Chocolate / licorice / peanut

Fraules / iogurt
Fresas / yogurt
Erdbeeren / Joghurt
Strawberries / yogurt

Pa inclòs
Pan incluido
Brot inkl.
Bread incl

3 Plats 15€ | 1 Entrant/ 1 Segon/ 1 Postre
3 Platos 15€ | 1 Entrante/ 1 Segundo/ 1 Postre
3 Gänge 15€ | 1 Vorspeise/ Hauptgang/Dessert
3 courses 15€ | 1 Appetizer / main course / dessert

5 Plats 25€ | 2 Entrants/ 2 Segons/ 1 Postre
5 Platos 25€ | 2 Entrantes/ 2 Segundos/ 1 Postre
5 Gänge 25€ | 2 Vorspeisen / 2 Hauptgänge / 1 Dessert
5 courses 25€ | 2 Appetizer / 2 main courses / 1 dessert

DE 3 PLATS DE DIMARTS A DIVENDRES (NO FESTIUS)
DE 5 PLATS DE DIMARTS A DISSABTE I FESTIUS
DE 3 PLATOS DE MARTES A VIERNES (NO FESTIVOS)
DE 5 PLATOS DE MARTES A SÁBADO Y FESTIVOS

3 Gänge von Dienstag bis Freitag
5 Gänge von Dienstag bis Samstag und Feiertage
3 courses from Tuesday to Friday (No public holidays)
5 courses from Tuesday to Saturday and public holidays

Sa Fàbrica - Avinguda Gran Via de Colón, 28. Inca (Mallorca) - 971 41 25 07