MENÚ DEL DÍA

(del 12 al 16 de diciembre)

Entrants / Entrantes

Consomé de ceba / Formatge Idiazábal / Caputxina
Consomé de cebolla / Queso idiazábal / Capuchina
Zwiebelsuppe / Idiazábal Käse / Kapuzinerkresse
Onion soup / Idiazábal cheese / Nasturtium

Tonyina marinada / Nous / Api / Poma / Crema de llet
Atún marinado / Nueces / Apio / Manzana / Crème fraîche
Marinierter Thunfisch / Nüsse / Sellerie / Apfel / Crème fraîche
Marinated tuna / Walnuts / Celery / Apple / Crème fraîche

Principals / Principales

Costelles de porc / Dàtils / Castanyes / Xulla fumada
Costillas de cerdo / Dátiles / Castañas / Panceta ahumada
Schweinerippchen / Datteln / Kastanien / Geräucherter Speck
Pork ribs / Dates / Chestnuts / Smoked bacon

Arròs negre / Sèpia / Alls tendres / Llimona en salmorra
Arroz negro / Sepia / Ajetes / Limón en salmuera
Schwarzer Reis / Sepia /Junger Knoblauch / Zitrone in Salzlake
Black rice / Sepia / Young garlic / Preserved lemon

Carxofes / Salsa Holandesa / Pols d'estragó
Alcachofas / Salsa Holandesa / Polvo de estragón
Artischocken / Sauce Hollandaise / Estragon Pulver
Artichokes / Dutch sauce / Tarragon powder

Postres / Postre

Crema catalana / Fruits vermells / Farigola / Cacau
Crema catalana / Frutos rojos / Tomillo / Cacao
Crema Catalana / Rote Früchte / Thymian / Kakao
Crema catalana / Red fruits / Thyme / Cocoa

Sablé / Merenga italià / Llimona en textures
Sablé / Merengue italiano / Limón en texturas
Sablé / Italienische Merengue / Zitrone in Texturen
Sablé / Italian meringue / Lemon in textures

Pa inclòs
Pan incluido
Brot inkl.
Bread incl

3 Plats 15€ | 1 Entrant/ 1 Segon/ 1 Postre
3 Platos 15€ | 1 Entrante/ 1 Segundo/ 1 Postre
3 Gänge 15€ | 1 Vorspeise/ Hauptgang/Dessert
3 courses 15€ | 1 Appetizer / main course / dessert

5 Plats 25€ | 2 Entrants/ 2 Segons/ 1 Postre
5 Platos 25€ | 2 Entrantes/ 2 Segundos/ 1 Postre
5 Gänge 25€ | 2 Vorspeisen / 2 Hauptgänge / 1 Dessert
5 courses 25€ | 2 Appetizer / 2 main courses / 1 dessert

DE 3 PLATS DE DIMARTS A DIVENDRES (NO FESTIUS)
DE 5 PLATS DE DIMARTS A DISSABTE I FESTIUS
DE 3 PLATOS DE MARTES A VIERNES (NO FESTIVOS)
DE 5 PLATOS DE MARTES A SÁBADO Y FESTIVOS

3 Gänge von Dienstag bis Freitag
5 Gänge von Dienstag bis Samstag und Feiertage
3 courses from Tuesday to Friday (No public holidays)
5 courses from Tuesday to Saturday and public holidays

Sa Fàbrica - Avinguda Gran Via de Colón, 28. Inca (Mallorca) - 971 41 25 07