MENÚ DEL DÍA

(del 2 al 6 de enero)

Entrants / Entrantes

Crema de blat de moro fumat / burrata / orenga / alfàbrega
Crema de maíz ahumado / burrata / orégano / albahaca
Creme vom geräucherten Mais / Burrata / Oregano / Basilikum
Cream of smoked corn / burrata / oregano / basil

Rillette d’ànec / figues seques / pa d’espelta
Rillette de pato / higos secos / pan de espelta
Enten-Rillette / Getrocknete Feigen / Dinkelbrot
Duck rillette / dried figs / spelled bread

Principals / Principales

Pollastre / colflori / mandarina / trufa i Pedro Ximénez
Pollo / coliflor / mandarina / trufa y Pedro Ximénez
Huhn / Blumenkohl / Mandarine / Trüffel und Pedro Ximénez
Chicken / cauliflower / tangerine / truffle and Pedro Ximénez

Gall de Sant Pere/ Ceba/ Pomelo/ All silvestre
Gallo de San Pedro / cebolla / pomelo / ajo silvestre
Petersfisch / Zwiebel / Grapefruit / Bärlauch
John Dory / onion / grapefruit / wild garlic

Gnochi / salsa d ́herbes / tomàtiga rostida
Gnochi / salsa de hierbas / tomate asado
Gnocchi / Kräutersauce / geröstete Tomate
Gnocchi / herb sauce / roasted tomato

Postres / Postre

Remolatxa / grossella negre / iogurt / cafè
Remolacha / grosella negra / yogur / café
Rote Bete / Schwarze Johannisbeere/ Joghurt / Kaffee
Beetroot / blackcurrant / yoghurt / coffee

Fruita de la passió / mango / espècies / pistatxo
Fruta de la pasión / mango/ especias / pistacho
Passionsfrucht / Mango / Gewürze / Pistazie
Passion Fruit / mango / spices / pistachio

Pa inclòs
Pan incluido
Brot inkl.
Bread incl

3 Plats 16.50€ | 1 Entrant/ 1 Segon/ 1 Postre
3 Platos 16.50€ | 1 Entrante/ 1 Segundo/ 1 Postre
3 Gänge 16.50€ | 1 Vorspeise/ Hauptgang/Dessert
3 courses 16.50€ | 1 Appetizer / main course / dessert

5 Plats 27.50€ | 2 Entrants/ 2 Segons/ 1 Postre
5 Platos 27.50€ | 2 Entrantes/ 2 Segundos/ 1 Postre
5 Gänge 27.50€ | 2 Vorspeisen / 2 Hauptgänge / 1 Dessert
5 courses 27.50€ | 2 Appetizer / 2 main courses / 1 dessert

DE 3 PLATS DE DIMARTS A DIVENDRES (NO FESTIUS)
DE 5 PLATS DE DIMARTS A DISSABTE I FESTIUS
DE 3 PLATOS DE MARTES A VIERNES (NO FESTIVOS)
DE 5 PLATOS DE MARTES A SÁBADO Y FESTIVOS

3 Gänge von Dienstag bis Freitag
5 Gänge von Dienstag bis Samstag und Feiertage
3 courses from Tuesday to Friday (No public holidays)
5 courses from Tuesday to Saturday and public holidays

Sa Fàbrica - Avinguda Gran Via de Colón, 28. Inca (Mallorca) - 971 41 25 07