Menú

DEL DÍA

Del 12 al 17 de noviembre

Entrants / Entrantes

Crema de formatge fumat / caviar / ou a baixa temperatura
Crema de queso ahumado / caviar / huevo a baja temperatura
Creme aus geräuchertem Käse / Kaviar / Ei bei niedriger Temperatur
Cream of smoked cheese / caviar / egg at low temperature
 

Pèsols / pop / galanga
Guisantes/ pulpo/ galanga
Erbsen / Tintenfisch / Galangal
Peas / octopus / galangal

 

Principals / Principales

Filet de porc / crosta d’herbes / carbassa / Palo
Solomillo de cerdo/ costra de hierbas / calabaza / Palo
Schweinefilet / Kräuterkruste / Kürbis / Palo
Pork tenderloin / herb crust / pumkin / Palo

Llampuga / panses / tomàtiga sec / espàrrecs
Llampuga/ pasas/ tomate seco / espárragos
Llampuga / Rosinen / Getrocknete Tomaten / Spargel
Llampuga / raisins / dried tomato / asparagus

Tumbet estil Sa Fàbrica
Tumbet estilo Sa Fàbrica
Sa Fàbrica-Style-Tumbet
Sa Fàbrica style tumbet

 

Postres / Postre

Crema de maracuià / mango / pistatxo / xocolata blanca
Crema de maracuyá / mango / pistacho / chocolate blanco
Passionsfruchtcreme / Mango / Pistazie / weiße Schokolade
Passion fruit cream / mango / pistachio / white chocolate

Cafè / cacau / hibiscus / coco
Café / cacao/ hibiscus/ coco
Kaffee / Kakao / Hibiskus / Kokos
Coffee / cocoa / hibiscus / coconut

 

Pa inclòs
Pan incluido
Brot inkl.
Bread incl

3 Plats 16.50€ | 1 Entrant/ 1 Segon/ 1 Postres
3 Platos 16.50€ | 1 Entrante/ 1 Segundo/ 1 Postre
3 Gänge 16.50€ | 1 Vorspeise/ Hauptgang/Dessert
3 courses 16.50€ | 1 Appetizer / main course / dessert

5 Plats 27.50€ | 2 Entrants/ 2 Segons/ 1 Postre
5 Platos 27.50€ | 2 Entrantes/ 2 Segundos/ 1 Postre
5 Gänge 27.50€ | 2 Vorspeisen / 2 Hauptgänge / 1 Dessert
5 courses 27.50€ | 2 Appetizer / 2 main courses / 1 dessert

 

DE 3 PLATS DE DIMARTS A DIVENDRES (NO FESTIUS)
DE 5 PLATS DE DIMARTS A DIUMENGE I FESTIUS
DE 3 PLATOS DE MARTES A VIERNES (NO FESTIVOS)
DE 5 PLATOS DE MARTES A DOMINGO Y FESTIVOS

3 Gänge von Dienstag bis Freitag
5 Gänge von Dienstag bis Sonntag und Feiertage
3 courses from Tuesday to Friday (No public holidays)
5 courses from Tuesday to Sunday and public holidays