Menú

DEL DÍA

(del 20 al 25 de agosto)

Entrants / Entrantes

All blanc / verat / poma
Ajo blanco/ caballa/ manzana
Ajo Blanco / Makrele / Apfel
Ajo Blanco / mackerel / apple
 

Ou a baixa temperatura / pruna / formatge fumat
Huevo a baja temperatura / ciruela/ queso ahumado
Niedrigtemperatur Landei / Pflaume / geräucherter Käse
Low temperature egg / plum / smoked cheese

 

Principals / Principales

Pollastre de pagès / grosella / ceba / mongeta verda
Pollo campero / grosella/ cebolla / judía verde
Freilandhuhn / Johannisbeere / Zwiebel / grüne Bohnen
Free range chicken / redcurrant / onion / green beans

Marmitako de tonyina estil Sa Fàbrica
Marmitako de atún estilo Sa Fàbrica
Thunfisch Marmitaco Sa Fàbrica
Tuna marmitaco Sa Fàbrica

Nyoquis / beure blanc / créixens / llimona
Ñoquis / beure blanc / berros / limón
Gnocchis / Beure Blanc / Brunnenkresse / Zitrone
Gnocchis / beure blanc / watercress / lemon

 

Postres / Postre

Llima / herba bona / sablé / merenga
Lima/ hierbabuena / sablé / merengue
Limette / Minze / Sablé / Baiser
Lime / peppermint / sablé / meringue

Oliva negra / cirera / litxi / alfabaguera
Aceituna negra / cereza / lichi / albahaca
Schwarze Olive / Kirsche / Litschi / Basilikum
Black olive / cherry / lychee / basil

 

Pa inclòs
Pan incluido
Brot inkl.
Bread incl

3 Plats 16.50€ | 1 Entrant/ 1 Segon/ 1 Postres
3 Platos 16.50€ | 1 Entrante/ 1 Segundo/ 1 Postre
3 Gänge 16.50€ | 1 Vorspeise/ Hauptgang/Dessert
3 courses 16.50€ | 1 Appetizer / main course / dessert

5 Plats 27.50€ | 2 Entrants/ 2 Segons/ 1 Postre
5 Platos 27.50€ | 2 Entrantes/ 2 Segundos/ 1 Postre
5 Gänge 27.50€ | 2 Vorspeisen / 2 Hauptgänge / 1 Dessert
5 courses 27.50€ | 2 Appetizer / 2 main courses / 1 dessert

 

DE 3 PLATS DE DIMARTS A DIVENDRES (NO FESTIUS)
DE 5 PLATS DE DIMARTS A DIUMENGE I FESTIUS
DE 3 PLATOS DE MARTES A VIERNES (NO FESTIVOS)
DE 5 PLATOS DE MARTES A DOMINGO Y FESTIVOS

3 Gänge von Dienstag bis Freitag
5 Gänge von Dienstag bis Sonntag und Feiertage
3 courses from Tuesday to Friday (No public holidays)
5 courses from Tuesday to Sunday and public holidays