Menú

DEL DÍA

Del 10 al 14 de marzo

Entrants / Entrantes

Crema de formatge / caviar / ou a baixa temperatura / xips de plàtan
Crema de queso / caviar / huevo a baja temperatura / chips de plátano
Käsecreme / Kaviar / Niedertemperatur-Ei / Bananenchips
Cheese velouté / caviar / low temperature egg / banana chips
 

Crema d’espàrrecs / aranja / salmó fumat
Crema de espárragos / pomelo / salmón ahumado
Spargelcreme / Grapefruit / Räucherlachs
Asparagus cream / grapefruit / smoked salmon

 

Principals / Principales

Filet de porc / pèsols / pernil ibèric / oliva negra
Solomillo de cerdo / guisantes / jamón ibérico / aceituna negra
Schweinefilet / Erbsen / Iberischer Schinken / schwarze Oliven
Pork tenderloin / peas / Iberian ham / black olive

Arròs melós / pop mallorquí / coriandre / llimona en salmorra
Arroz meloso / pulpo mallorquín / cilantro / limón en salmuera
Cremiger Reis / mallorquinischer Tintenfisch / Koriander / Zitrone in Salzlake
Creamy rice / Mallorcan octopus / coriander / lemon in brine

Gnocchi / tomàtiga / albergínia / sajolida / orenga / burrata
Gnocchi / tomate / berenjena/ ajedrea/ orégano / burrata
Gnocchi / Tomate / Aubergine / Bohnenkraut / Oregano / Burrata
Gnocchi / tomato / eggplant / savory / oregano / burrata

 

Postres / Postre

Fraula / mascarpone / merenga / llimona
Fresa / mascarpone / merengue / limón
Erdbeere / Mascarpone / Baiser / Zitrone
Strawberry / mascarpone / meringue / lemon

Taronja / formatge d’ovella / ametlla / mel
Naranja / queso de oveja / almendra / miel
Orange / Schafskäse / Mandel / Honig
Orange / sheep cheese / almond / honey

 

Pa inclòs
Pan incluido
Brot inkl.
Bread incl

3 Plats 16.50€ | 1 Entrant/ 1 Segon/ 1 Postres
3 Platos 16.50€ | 1 Entrante/ 1 Segundo/ 1 Postre
3 Gänge 16.50€ | 1 Vorspeise/ Hauptgang/Dessert
3 courses 16.50€ | 1 Appetizer / main course / dessert

5 Plats 27.50€ | 2 Entrants/ 2 Segons/ 1 Postre
5 Platos 27.50€ | 2 Entrantes/ 2 Segundos/ 1 Postre
5 Gänge 27.50€ | 2 Vorspeisen / 2 Hauptgänge / 1 Dessert
5 courses 27.50€ | 2 Appetizer / 2 main courses / 1 dessert

 

DE 3 PLATS DE DIMARTS A DIVENDRES (NO FESTIUS)
DE 5 PLATS DE DIMARTS A DISSABTE I FESTIUS
DE 3 PLATOS DE MARTES A VIERNES (NO FESTIVOS)
DE 5 PLATOS DE MARTES A SÁBADO Y FESTIVOS

3 Gänge von Dienstag bis Freitag
5 Gänge von Dienstag bis Samstag und Feiertage
3 courses from Tuesday to Friday (No public holidays)
5 courses from Tuesday to Saturday and public holidays