Menú

DEL DÍA

Del 16 al 20 de setiembre

Entrants / Entrantes

Gaspatxo de mango / mozzarella de búfala / oliva negra
Gazpacho de mango / mozzarella de búfala / aceituna negra
Mango gazpacho / buffalo mozzarella / black olive
Mango-Gazpacho / Büffelmozzarella / schwarze Olive
 

Llampuga / escalivada / herbes silvestres
Llampuga / escalivada / hierbas silvestres
Llampuga / escalivada / wild herbs
Llampuga / Escalivada / Wildkräuter

 

Principals / Principales

Vedella / mora / pal / cardamom
Tenera / mora / palo / cardamomo
Beef / blackberry / stick / cardamom
Rindfleisch / Brombeere / Stock / Kardamom

Peix mantega / pèsols / aranja / melissa
Pez mantequilla / guisantes / pomelo / melissa
Butterfish / peas / grapefruit / lemon balm
Butterfisch / Erbsen / Grapefruit / Melisse

Arròs bomba / figues / all silvestre
Arroz bomba / higos / ajo silvestre
Bomba rice / figs / wild garlic
Bomba Reis / Feigen / Bärlauch

Postres / Postre

Mango / xocolata negra / pol·len
Mango / chocolate negro / polen
Mango / dark chocolate / pollen
Mango / dunkle Schokolade / Pollen

Cítrics / pinya / coco
Cítricos / pina / coco
Citrus / pineapple / coconut
Zitrusfrüchte / Ananas / Kokosnuss

 

Pa inclòs
Pan incluido
Brot inkl.
Bread incl

3 Plats 16.50€ | 1 Entrant/ 1 Segon/ 1 Postres
3 Platos 16.50€ | 1 Entrante/ 1 Segundo/ 1 Postre
3 Gänge 16.50€ | 1 Vorspeise/ Hauptgang/Dessert
3 courses 16.50€ | 1 Appetizer / main course / dessert

5 Plats 27.50€ | 2 Entrants/ 2 Segons/ 1 Postre
5 Platos 27.50€ | 2 Entrantes/ 2 Segundos/ 1 Postre
5 Gänge 27.50€ | 2 Vorspeisen / 2 Hauptgänge / 1 Dessert
5 courses 27.50€ | 2 Appetizer / 2 main courses / 1 dessert

 

DE 3 PLATS DE DIMARTS A DIVENDRES (NO FESTIUS)
DE 5 PLATS DE DIMARTS A DISSABTE I FESTIUS
DE 3 PLATOS DE MARTES A VIERNES (NO FESTIVOS)
DE 5 PLATOS DE MARTES A SÁBADO Y FESTIVOS

3 Gänge von Dienstag bis Freitag
5 Gänge von Dienstag bis Samstag und Feiertage
3 courses from Tuesday to Friday (No public holidays)
5 courses from Tuesday to Saturday and public holidays