Menú

DEL DÍA

Del 7 al 11 de enero

Entrants / Entrantes

Mozzarella de búfala / albergínia fumada / espècies / alfabaguera
Mozzarella de búfala / berenjena ahumada / especias / albahaca
Büffelmozarella / geräucherte Aubergine/ Gewürze/ Basilikum
Buffalo mozzarella / smoked aubergine / spices / basil
 

Crema de carbassa / musclos / coriandre / citronela
Crema de calabaza / mejillones / cilantro / citronela
Kürbiscreme / Muscheln / Koriander / Zitronengras
Pumpkin cream / mussels / coriander / citronella

 

Principals / Principales

Bacallà / pil pil / espinacs / panses / pinyons
Bacalao / pil pil / espinacas / pasas / piñones
Kabeljau / Spinat / Pil Pil / Rosinen / Pinienkerne
Cod / pil pil / spinach / raisins / pine nuts

Arròs melós de bolets / all silvestre / Persimon
Arroz meloso de setas / ajo silvestre / Persimon
Cremiger Reis von Wildpilzen / Wilder Knoblauch / Persimon
Creamy mushroom rice / wild garlic / Persimon

Panxeta de porc Duroc / ceba / cassis / palo
Panceta de cerdo Duroc / cebolla / casis / palo
Duroc Schweinebauch / Zwiebel / Cassis / palo
Duroc pork belly / onion / cassis/ palo

 

Postres / Postre

Pomelo / merenga / mel / llimona / melissa
Pomelo / merengue / miel / limón / melisa
Grapefruit / Pisee / Honig / Zitrone / Zitronenmelisse
Grapefruit / merengue / honey / lemon / Melissa

Melicotó blanc / flor de taronger / ametlla / cafè
Melocotón blanco / flor de azahar / almendra / café
Weisser Pfirsich / Orangenblüte / Mandel / Kaffee
White peach / orange blossom / almond / coffee

 

Pa inclòs
Pan incluido
Brot inkl.
Bread incl

3 Plats 16.50€ | 1 Entrant/ 1 Segon/ 1 Postres
3 Platos 16.50€ | 1 Entrante/ 1 Segundo/ 1 Postre
3 Gänge 16.50€ | 1 Vorspeise/ Hauptgang/Dessert
3 courses 16.50€ | 1 Appetizer / main course / dessert

5 Plats 27.50€ | 2 Entrants/ 2 Segons/ 1 Postre
5 Platos 27.50€ | 2 Entrantes/ 2 Segundos/ 1 Postre
5 Gänge 27.50€ | 2 Vorspeisen / 2 Hauptgänge / 1 Dessert
5 courses 27.50€ | 2 Appetizer / 2 main courses / 1 dessert

 

DE 3 PLATS DE DIMARTS A DIVENDRES (NO FESTIUS)
DE 5 PLATS DE DIMARTS A DISSABTE I FESTIUS
DE 3 PLATOS DE MARTES A VIERNES (NO FESTIVOS)
DE 5 PLATOS DE MARTES A SÁBADO Y FESTIVOS

3 Gänge von Dienstag bis Freitag
5 Gänge von Dienstag bis Samstag und Feiertage
3 courses from Tuesday to Friday (No public holidays)
5 courses from Tuesday to Saturday and public holidays