Menú

DEL DÍA

Del 8 al 13 de octubre

Entrants / Entrantes

Formatge fumat / caviar / ou a baixa temperatura
Queso ahumado/ caviar / huevo a baja temperatura
Geräucherter Käse / Kaviar / Ei bei niedriger Temperatur
Smoked cheese / caviar / egg at low temperature
 

Carbassa / musclos / coriandre
Calabaza / mejillones / cilantro
Kürbis / Muscheln / Koriander
Pumpkin / mussels / coriander

 

Principals / Principales

Agulla de porc ibèric / hummus / pebrot vermell / anxova
Aguja de cerdo ibérico / hummus / pimiento rojo / anchoa
Iberischer Schweinenacken / Hummus / rote Paprika / Sardelle
Iberian pork nack / hummus / red pepper / anchovy

Gall de Sant Pere / blat de moro / col xinesa
Gallo de San Pedro / maíz / col china
St Petersfisch / Mais / Chinakohl
John Dory / corn / chinese cabbage

Arròs bomba / bolets / alfabaguera / codony
Arroz bomba / setas / albahaca / membrillo
Bombareis / Wilde PIlze / Basilikum / Quitte
Bomba rice / mushrooms / basil / quince

 

Postres / Postre

Mango / mole de xocolata / espècies
Mango / mole de chocolate / especias
Mango / Schokoladenmole / Gewürze
Mango / chocolate mole / spices

Mora / xocolata blanca / coco / melissa
Mora / chocolate blanco / coco / melisa
Brombeere / weiße Schokolade / Kokosnuss / Melisse
Blackberry / white chocolate / coconut / melissa

 

Pa inclòs
Pan incluido
Brot inkl.
Bread incl

3 Plats 16.50€ | 1 Entrant/ 1 Segon/ 1 Postres
3 Platos 16.50€ | 1 Entrante/ 1 Segundo/ 1 Postre
3 Gänge 16.50€ | 1 Vorspeise/ Hauptgang/Dessert
3 courses 16.50€ | 1 Appetizer / main course / dessert

5 Plats 27.50€ | 2 Entrants/ 2 Segons/ 1 Postre
5 Platos 27.50€ | 2 Entrantes/ 2 Segundos/ 1 Postre
5 Gänge 27.50€ | 2 Vorspeisen / 2 Hauptgänge / 1 Dessert
5 courses 27.50€ | 2 Appetizer / 2 main courses / 1 dessert

 

DE 3 PLATS DE DIMARTS A DIVENDRES (NO FESTIUS)
DE 5 PLATS DE DIMARTS A DIUMENGE I FESTIUS
DE 3 PLATOS DE MARTES A VIERNES (NO FESTIVOS)
DE 5 PLATOS DE MARTES A DOMINGO Y FESTIVOS

3 Gänge von Dienstag bis Freitag
5 Gänge von Dienstag bis Sonntag und Feiertage
3 courses from Tuesday to Friday (No public holidays)
5 courses from Tuesday to Sunday and public holidays