Menú

DEL DÍA

Del 18 al 22 de noviembre

Entrants / Entrantes

Crema pastanaga / taronja / gamba / xoco blanc
Crema zanahoria / naranja / gamba / choco blanco
Carrot / orange / prawn / chocolate cream
Karotte / Orange / Garnele / Schokoladencreme
 

Mozzarella de búfala / remolatxa / poma / herbes silvestres
Mozzarella de búfala / remolacha / manzana / hierbas silvestres
Buffalo mozzarella / beetroot / apple / wild herbs
Büffelmozzarella / Rote Beete / Apfel / Wildkräuter

 

Principals / Principales

Maluc de vedella / crosta de bolets / cassis / xirivia
Cadera de ternera / costra de setas / cassis / chirivia
Veal hip / mushroom crust / cassis / parsnip
Rinderhüfte / Pilzkruste / Cassis / Pastinaken

Gall sant pere / blat de moro / oli de tòfona / pak choi
Gallo san pedro / maiz / aceite de trufa / pak choi
Gallo san pedro / corn / truffle oil / pak choi
Gallo San Pedro / Mais / Trüffelöl / Pak Choi

Arròs bomba / herbes silvestres / caqui Persimon / all silvestre
Arroz bomba / hierbas silvestres / kaki Persimon / ajo silvestre
Bomba rice / wild herbs / Persimon kaki / wild garlic
Bomba Reis / Wildkräuter / Persimon Kaki / Bärlauch

Postres / Postre

Mango / oli oliva / fruita de passion / melissa
Mango / aceite oliva / fruta de passion / melisa
Mango / olive oil / passion fruit / lemon balm
Mango / Olivenöl / Passionsfrucht / Zitronenmelisse

Àloe vera / marialluïsa / alfàbrega / Iogurt / sèsam
Áloe vera / hierba luisa / albahaca / Yogur / sésamo
Aloe vera / lemon verbena / basil / yogurt / sesame
Aloe Vera / Zitronenverbene / Basilikum / Joghurt / Sesam

 

Pa inclòs
Pan incluido
Brot inkl.
Bread incl

3 Plats 16.50€ | 1 Entrant/ 1 Segon/ 1 Postres
3 Platos 16.50€ | 1 Entrante/ 1 Segundo/ 1 Postre
3 Gänge 16.50€ | 1 Vorspeise/ Hauptgang/Dessert
3 courses 16.50€ | 1 Appetizer / main course / dessert

5 Plats 27.50€ | 2 Entrants/ 2 Segons/ 1 Postre
5 Platos 27.50€ | 2 Entrantes/ 2 Segundos/ 1 Postre
5 Gänge 27.50€ | 2 Vorspeisen / 2 Hauptgänge / 1 Dessert
5 courses 27.50€ | 2 Appetizer / 2 main courses / 1 dessert

 

DE 3 PLATS DE DIMARTS A DIVENDRES (NO FESTIUS)
DE 5 PLATS DE DIMARTS A DISSABTE I FESTIUS
DE 3 PLATOS DE MARTES A VIERNES (NO FESTIVOS)
DE 5 PLATOS DE MARTES A SÁBADO Y FESTIVOS

3 Gänge von Dienstag bis Freitag
5 Gänge von Dienstag bis Samstag und Feiertage
3 courses from Tuesday to Friday (No public holidays)
5 courses from Tuesday to Saturday and public holidays