Menú

DEL DÍA

(del 11 al 16 de junio)

Entrants / Entrantes

Gaspatxo / préssec / cuscús / mozzarella / espècies
Gazpacho / melocotón / cuscús / mozzarella / especias
Gazpacho / Pfirisch / Cous Cous / Mozzarella / Gewürze
Gazpacho / peach / cous cous / mozzarella / spices
 

Pop / pil pil / pèsols / tinta / melissa
Pulpo / pil pil / guisantes / tinta / melisa
Oktopus / Pil Pil / Erbse/ Ink/ Zitronenmelisse
Octopus / pil pil / peas / ink / melissa

 

Principals / Principales

Gall de Sant Pere / mongetes blanques / oliva negra / sajolida
Gallo de San Pedro / alubias blancas / aceituna negra / ajedrea
St Petersfisch / weisse Bohnen / schwarze Olive / Bohnenkraut
John Dory / white beans / black olive / savory

Cuixa de pollastre de pagès farcit / coliflor / orenga / taronja
Muslo de pollo campero relleno / coliflor / orégano / naranja
gefüllte Freilandhuhnkeule / Blumenkohl / Orange / Oregano
Stuffed free ranch chickenleg / coliflower / oregano / orange

Formatge de cabra / zucchini / herba Lluïsa / tomàquet rostit
Queso de cabra / zucchini / hierba Luisa / tomate asado
Ziegenkäse / Zucchin / Zitronenverbene / Schmortomaten
Goatchesse / courgette / verbena / roasted tomato

 

Postres / Postre

Alfabaguera / hibiscus / mascarpone / albercoc
Albahaca / hibiscus / mascarpone / albaricoque o
Basilikum / HIbiscus / Mascarpone / Aprikosen
Basil / hibiscus / mascarpone / apricot

Mango / maracujà / pistatxo
Mango / maracuyá / pistacho
Mango / Passionsfrucht / Pist
Mango / passion fruit / pistacho

 

Pa inclòs
Pan incluido
Brot inkl.
Bread incl

3 Plats 16.50€ | 1 Entrant/ 1 Segon/ 1 Postres
3 Platos 16.50€ | 1 Entrante/ 1 Segundo/ 1 Postre
3 Gänge 16.50€ | 1 Vorspeise/ Hauptgang/Dessert
3 courses 16.50€ | 1 Appetizer / main course / dessert

5 Plats 27.50€ | 2 Entrants/ 2 Segons/ 1 Postre
5 Platos 27.50€ | 2 Entrantes/ 2 Segundos/ 1 Postre
5 Gänge 27.50€ | 2 Vorspeisen / 2 Hauptgänge / 1 Dessert
5 courses 27.50€ | 2 Appetizer / 2 main courses / 1 dessert

 

DE 3 PLATS DE DIMARTS A DIVENDRES (NO FESTIUS)
DE 5 PLATS DE DIMARTS A DIUMENGE I FESTIUS
DE 3 PLATOS DE MARTES A VIERNES (NO FESTIVOS)
DE 5 PLATOS DE MARTES A DOMINGO Y FESTIVOS

3 Gänge von Dienstag bis Freitag
5 Gänge von Dienstag bis Sonntag und Feiertage
3 courses from Tuesday to Friday (No public holidays)
5 courses from Tuesday to Sunday and public holidays