Menú

DEL DÍA

Del 18 al 22 de febrero

Entrants / Entrantes

Alvocat / tonyina / coriandre / tomàtiga / alfabaguera
Aguacate / atún / cilantro / tomate / albahaca
Avocado / Thunfisch / Koriander / Tomate / Basilikum
Avocado / tuna / coriander / tomato / basil
 

Crema de blat de moro fumat / ànec / quinoa / herba lluïsa
Crema de maíz ahumado / pato / quinoa / hierba luisa
Geräucherte Maizcreme / Ente / Quinoa/ Zitronenverbene
Cream of Smoked Corn / duck / quinoa / lemongrass

 

Principals / Principales

Panxeta de porc / api / pera / cafè
Panceta de cerdo / apio / pera / café
Schweinebauch / Sellerie / Birne / Kaffee
Pork Belly / celery / pear / coffee

Peix mantega / pil pil / passes marinades / tomàtiques seques / espinacs
Pez mantequilla / pil pil / pasas marinadas / tomates secos / espinacas
Butterfisch / Pil Pil / Marinierte Rosinen / Getrocknete Tomaten / Spinat
Butter fish / pil pil / marinated raisins / dried tomatoes / spinach

Gnocchis / espàrrecs verds / salicornia
Gnocchis / espárragos verdes / salicornia
Gnocchis / Grüner Spargel / Salicornia
Gnocchis / green asparagus / salicornia

 

Postres / Postre

Grosella negra / remolatxa / cacau / aigua de roses
Grosella negra / remolacha / cacao / agua de rosas
Cassis / Rote Beete / Kakao / Rosenwasser
Cassis / beetroot / cocoa / rose water

Poma / canela / vainilla / caramel
Manzana / canela / vainilla / caramelo
Apfel / Zimt / Vanille / Karamell
Apple / cinnamon / vanilla / caramel

 

Pa inclòs
Pan incluido
Brot inkl.
Bread incl

3 Plats 16.50€ | 1 Entrant/ 1 Segon/ 1 Postres
3 Platos 16.50€ | 1 Entrante/ 1 Segundo/ 1 Postre
3 Gänge 16.50€ | 1 Vorspeise/ Hauptgang/Dessert
3 courses 16.50€ | 1 Appetizer / main course / dessert

5 Plats 27.50€ | 2 Entrants/ 2 Segons/ 1 Postre
5 Platos 27.50€ | 2 Entrantes/ 2 Segundos/ 1 Postre
5 Gänge 27.50€ | 2 Vorspeisen / 2 Hauptgänge / 1 Dessert
5 courses 27.50€ | 2 Appetizer / 2 main courses / 1 dessert

 

DE 3 PLATS DE DIMARTS A DIVENDRES (NO FESTIUS)
DE 5 PLATS DE DIMARTS A DISSABTE I FESTIUS
DE 3 PLATOS DE MARTES A VIERNES (NO FESTIVOS)
DE 5 PLATOS DE MARTES A SÁBADO Y FESTIVOS

3 Gänge von Dienstag bis Freitag
5 Gänge von Dienstag bis Samstag und Feiertage
3 courses from Tuesday to Friday (No public holidays)
5 courses from Tuesday to Saturday and public holidays