Menú

DEL DÍA

(del 19 al 23 de marzo)

Entrants / Entrantes

Pastanaga / galanga / gamba
Zanahoria / galangal / gamba
Karotte / Thai-Ingwer / Garnele
Carrot / thai ginger / shrimp
 

Pil pil / pèsols / xulla curada
Pil pil / guisantes / panceta curada
Pil Pil / Erbsen / Speck
Pil pil / peas / bacon

 

Principals / Principales

Arròs negre / pop / llimona en salmorra
Arroz negro / pulpo / limón en salmuera
Schwarzer Reis / Tintenfisch / Zitrone in Salzlake
Black rice / squid / lemon in brine

Porc Duroc / ceba / sajolida
Cerdo Duroc / cebolla / ajedrea
Duroc Schwein / Zwiebel / Bohnenkraut
Duroc pork / onion / savory

Carbassó / formatge de cabra / romanesco
Calabacín / queso de cabra / romanesco
Zucchini / Ziegenkäse / Romanesco
Zucchini / goat’s cheese / romanesco

 

Postres / Postre

Fruita de la passió / mango / pistatxo
Fruta de la pasión / mango / pistacho
Passionsfrucht / Mango / Pistazie
Passion fruit / mango / pistachio

Plàtan / dolç de llet / cacau
Plátano / dulce de leche / cacao
Banane / Dulce de Leche / Kakao
Banana / dulce de leche / cocoa

 

Pa inclòs
Pan incluido
Brot inkl.
Bread incl

3 Plats 16.50€ | 1 Entrant/ 1 Segon/ 1 Postres
3 Platos 16.50€ | 1 Entrante/ 1 Segundo/ 1 Postre
3 Gänge 16.50€ | 1 Vorspeise/ Hauptgang/Dessert
3 courses 16.50€ | 1 Appetizer / main course / dessert

5 Plats 27.50€ | 2 Entrants/ 2 Segons/ 1 Postre
5 Platos 27.50€ | 2 Entrantes/ 2 Segundos/ 1 Postre
5 Gänge 27.50€ | 2 Vorspeisen / 2 Hauptgänge / 1 Dessert
5 courses 27.50€ | 2 Appetizer / 2 main courses / 1 dessert

 

DE 3 PLATS DE DIMARTS A DIVENDRES (NO FESTIUS)
DE 5 PLATS DE DIMARTS A DISSABTE I FESTIUS
DE 3 PLATOS DE MARTES A VIERNES (NO FESTIVOS)
DE 5 PLATOS DE MARTES A SÁBADO Y FESTIVOS

3 Gänge von Dienstag bis Freitag
5 Gänge von Dienstag bis Samstag und Feiertage
3 courses from Tuesday to Friday (No public holidays)
5 courses from Tuesday to Saturday and public holidays